fbpx

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze alles aan om deze in topconditie aan u te leveren. Het komt wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Als u een klacht heeft, laat het ons weten door te mailen naar info@liinbox.nl.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Hoe je een LiiNBOX terug kan sturen?

Laat ons weten dat je de box terug wilt sturen; via onze contactpagina kun je kiezen welke kanaal je het prettigste vindt.  We willen graag onze diensten verbeteren of wellicht kunnen we overleggen wat een glimlach (terug) kan geven 🙂
Hieronder lees je hoe je de box naar ons terug kan sturen.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour sturen nemen wij ook over.

  1. Controleer of alle artikelen aanwezig & ongeopend zijn. De artikelen kunnen in de verzenddoos worden geplaatst.
  2. Stuur het pakket naar:
        LiiNBOX
        Buitenom 85
        2711 JN  Zoetermeer
  3. Zodra de box bij ons binnen is, controleren wij de artikelen en sturen wij je een bevestiging.
  4. Als alles in orde is, wordt het bedrag naar je teruggestort (binnen 14 dagen vanaf het moment dat bij ons bekend is gemaakt dat de box wordt terug gestuurd).


Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht?

Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan LiiNBOX geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@liinbox.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om het makkelijk te maken, kun je eventueel onderstaande modelformulier gebruiken:

%d bloggers liken dit: